Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΗΛΩΣΗ TOY Θ. ΠΑΦΙΛΗ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ


Να πάρει ο λαός την υπόθεση στα χέρια του
«Καταγγέλλουμε τη νέα αντιλαϊκή επέλαση της κυβέρνησης σε βάρος της ποιότητας ζωής των εργαζομένων στο Λεκανοπέδιο και στο Ελληνικό, που θέλει να το μετατρέψει σε Λας Βέγκας.
Η κυβέρνηση μεθοδεύει να γίνουν καζίνο, μαρίνες, πολυτελή ξενοδοχεία, ιδιωτικά αεροδρόμια, έργα που δεν έχουν καμία σχέση με την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών.



Απαιτούμε την ανάπτυξη ενός υπερτοπικού πόλου πρασίνου με τη δημιουργία ενός μεγάλου πολυθεματικού πάρκου στο Ελληνικό. Ενα τέτοιο πάρκο έχουν ανάγκη οι εργαζόμενοι, έναν μεγάλης έκτασης πνεύμονα πρασίνου, που θα τους παρέχει τη δυνατότητα να ικανοποιούν τις ανάγκες τους για άθληση, ψυχαγωγία, πολιτιστική δραστηριότητα, με ελεύθερη, δωρεάν και εύκολη πρόσβαση, με φθηνές και γρήγορες συγκοινωνίες.
Καταδικάζουμε και απορρίπτουμε κάθε απόπειρα εμπορευματοποίησης οποιουδήποτε τμήματος της περιοχής του Ελληνικού και απαιτούμε να αξιοποιηθούν άμεσα οι υπάρχουσες αθλητικές εγκαταστάσεις, τα κτίρια των πρώην αεροσταθμών και της αμερικανικής βάσης και τα υπόστεγα που υπάρχουν στο χώρο.
Καλούμε τους εργαζόμενους να προτάξουν τις δικές τους ανάγκες, να απαιτήσουν την ικανοποίησή τους, να οργανώσουν τη δική τους αντεπίθεση, ψηφίζοντας τους συνδυασμούς της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στην Περιφέρεια και τους Δήμους».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου