Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΗΛΩΣΗ TOY ΑΛ. ΑΛΑΒΑΝΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ


Μέτωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπής
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΤΤΙΚΗ

"ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ - Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΣΕΙ"

ΔΗΛΩΣΗ ΑΛ. ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ


Δεν του έφτανε του πρωθυπουργού το Μνημόνιο με την Τρόικα, ήθελε και άλλο Μνημόνιο με τους Εμίρηδες του Κατάρ.
Δυστυχώς ο πρωθυπουργός σκέφτεται και λειτουργεί αμερικάνικα.
Σε μια ιστορική περιοχή μέσα στα όρια του αρχαίου δήμου Αλιμούντος, πατρίδας του Θουκυδίδη, με πολύτιμα αρχαιολογικά ευρήματα, σε ένα από τους ελάχιστους χώρους στο λεκανοπέδιο όπου μπορεί να αναγεννηθεί το αττικό τοπίο μέσα σε ένα Μητροπολιτικό Πάρκο, μπροστά σε ένα από τα κάποτε πανέμορφα τμήματα του θαλάσσιου μετώπου της Αττικής ο Γ. Παπανδρέου θέλει να κατασκευάσει μαζί με τη βασιλική οικογένεια του Κατάρ μια διεφθαρμένη Disneyland τζόγου για ξέπλυμα του παγκόσμιου μαύρου χρήματος.
Έχει ξεπέσει πολύ η Ελλάδα.
Το σχέδιο του πρωθυπουργού αντιστρατεύεται τις προτάσεις του Οργανισμού Ρυθμιστικού Σχεδίου Αθήνας, τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας, τις θέσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Υλοποιεί το Σχέδιο Νόμου για τα μεγάλα έργα που βρήκε αντίθετο ακόμη και το μισό υπουργικό Συμβούλιο. Εφαρμόζει τις εξευτελιστικές αποφάσεις της τρόικα για δύο δισεκατομμύρια ευρώ έσοδα μέχρι το 2013 από τα τυχερά παιχνίδια.
Επαναλαμβάνει ακριβώς τις προτάσεις Μητσοτάκη το 1992 που απορρίφθηκαν από το ΤΕΕ, τους φορείς, τον λαό.
Υπάρχει ένα ερώτημα: πώς μπορεί να υπάρχει πρόσωπο που εμφανίζεται ως Υπουργός Περιβάλλοντος σε τέτοιες εξευτελιστικές συνθήκες;
Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΤΤΙΚΗ δηλώνει ότι η Περιφέρεια Αττικής δεν θα υλοποιήσει αυτά τα σχέδια. Θα τα πετάξει στον Σαρωνικό. Αντί για καζίνο, τόπος αναψυχής για όλους τους Αθηναίους. Αντί για υπερκέρδη κλειστού κυκλώματος στο Κατάρ, διασπορά των ωφελημάτων από τις επισκέψεις σε επαγγελματίες σε όλες τις γύρο συνοικίες.
Αθήνα, 23/9/2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου