Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Καταγγελία του Δήμου Ελληνικού


Χτύπησαν το νυχτοφύλακα της παραλίας Ελληνικού

Άλλο ένα δείγμα της ανομίας εκτυλίχθηκε στην παραλία Ελληνικού, δύο μόλις 24ωρα μετά την κινητοποίηση του δήμου για επανασφράγιση των παράνομων νυχτερινών κέντρων.
Χθες τη νύχτα ΄΄μεθυσμένοι τραμπούκοι΄΄ ξυλοκόπησαν άγρια τον νυχτοφύλακα της πλαζ του Αγίου Κοσμά με αποτέλεσμα να μεταφερθεί αιμόφυρτος στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Ήταν γύρω στις 5:30 τη νύχτα, όταν τρία άτομα 25 – 30 ετών βγήκαν από το νυχτερινό κέντρο Wynn τον πλησίασαν, τον ρώτησαν αν είναι ο φύλακας της παραλίας και αμέσως μετά άρχισαν να τον χτυπούν στο κεφάλι και στην κοιλιά με κλωτσιές. Τον έσυραν έξω από την πλαζ, τον πέταξαν κάτω και συνέχισαν να τον χτυπούν στα κάγκελα του αθλητικού κέντρου Αγίου Κοσμά μέχρι που κάποιοι περαστικοί έσπευσαν για βοήθεια αποτρέποντας τα χειρότερα.

Οι προκλήσεις είχαν αρχίσει δύο ώρες νωρίτερα γύρω στις 3:30 π.μ. όταν ο φύλακας της πλαζ προσπάθησε να παρεμποδίσει τρία άτομα που κατέστρεφαν τις ομπρέλες της πλαζ. Η παρέμβασή του τους απέτρεψε προς στιγμή αλλά φαίνεται ότι η επίθεση ήταν καλά σχεδιασμένη και προφανώς ενταγμένη στην αλυσίδα των προκλήσεων που ξεκινούν από το 2007 με τους ξυλοδαρμούς και τις απειλές από τα συμφέροντα της νύχτας.

Η δημοτική αρχή δηλώνει ότι δε θα σταματήσει τον αγώνα για την απελευθέρωση της παραλίας από τα παράνομα συμφέροντα των νυχτερινών κέντρων. Να βάλουν καλά στο μυαλό τους κάθε είδους μπράβοι ότι θα μας βρουν μπροστά τους.

Καλούμε την Αστυνομία να εκτελέσει τα καθήκοντά της και να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια του δήμου να κλείσουν επιτέλους τα παράνομα κέντρα.
Επιτέλους ας αναλάβει τις ευθύνες της και η Πολιτεία και να μην περιορίζει τις «αντιεξουσιαστικές» της ορέξεις σε «θεατρικές επιχειρήσεις» τύπου Φαντασίας για να απελευθερώσει… τα απελευθερωμένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου