Σάββατο 14 Μαΐου 2011

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

Αγαπητοί φίλοι
H «Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού», προγραμματίζει το επόμενο διάστημα, με την στήριξη του Δήμου Ελληνικού –Αργυρούπολης, μια σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων με γενικό τίτλο «Φεστιβάλ αντίστασης και δημιουργίας στο Ελληνικό», στα πλαίσια των γενικότερων κινητοποιήσεων για την αποτροπή των κυβερνητικών σχεδίων εκποίησης, ιδιωτικοποίησης και δόμησης του χώρου του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού και της παραλίας του Αγίου Κοσμά.
Για το ξεκίνημα του Φεστιβάλ, προγραμματίζεται μουσική εκδήλωση αλληλεγγύης την Κυριακή 22 ΜαΪου, από το απόγευμα έως το βράδυ. Για το σύνολο των εκδηλώσεων που σχεδιάζονται το επόμενο διάστημα στο Ελληνικό, θα υπάρξει ειδική ανακοίνωση.
Από την συλλογικότητά σας, ζητάμε:
- Να ενημερώσετε τα μέλη σας για τις εκδηλώσεις που προγραμματίζουμε.
- Την οποιαδήποτε οικονομική στήριξή σας, δεδομένου ότι οι εκδηλώσεις αυτοχρηματοδοτούνται.
- Την συμμετοχή στις εκδηλώσεις θεατρικών, χορευτικών, μουσικών ή άλλων ομάδων που δραστηριοποιούνται στα πλαίσια της συλλογικότητάς σας ή συνεργάζονται μαζί σας.
Υπ’ όψιν ότι, στον χώρο της μουσικής εκδήλωσης της 22ας Μαϊου μπορείτε να φέρετε και να στήσετε τραπεζάκι με τα υλικά της συλλογικότητάς σας.
Σας επισυνάπτουμε το ιδρυτικό κείμενο –πλαίσιο της «Επιτροπής Αγώνα» και σας παρακαλούμε να μας απαντήσετε άμεσα αν θα μπορούσατε να συμβάλετε οικονομικά και να συμμετάσχετε στις εκδηλώσεις που προγραμματίζουμε, ώστε να διαμορφώσουμε έγκαιρα το συνολικό πρόγραμμα.
Με εκτίμηση
Για την «Οργανωτικη Επιτροπη»

Για επικοινωνία: parkoellinikou@gmail.com
Τηλ. 6932 254161- 6979 145366

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου